Maja Šuput nikad sretnija: U našu malu ali prepunu ljubavi porodicu stiže prinova

Piše: Redakcija

Pjevačica Maja Šuput prije  godinu u Istri sudbonosno “DA” izgovorila je tri godine mlađem ekonomisti Nenadu Tatarinovu, ne robujući tradicionalnim već samo i isključivo vlastitim pravilima. Svadbena torta je bila crna, a slavlje rezervirano isključivo za odrasle, bez rodbine i djece. Malo je falilo da se kraljica svadbi ne uda u vjenčanici, ali na kraju se ipak prepustila u ruke dugogodišnjeg prijatelja i stiliste Marka Grubnića, koji joj je dizajnirao raskošnu bijelu vjenčanicu.

Do sada se u medijima mnogo nagađalo kako Maja i Nenad očekuju prinovu, to sve do sada to se nije ostvarilo. Naime, Maja je danas na svom Instagram profilu s pratiteljima podijelila vijest kako očekuju svoje prvo dijete i kako sama kaže na sedmom su nebu.

– Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu ali prepunu ljubavi porodicu, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reć da smo oboje u “7 . nebu ” i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom stomačiću… Danas slavimo 15 sedmica u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas . Poželite sreću- napisala je uzbuđena Maja.

View this post on Instagram

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je rec da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Autor: A.Z.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti