Maska zvijezde filma “Sam u kući” totalni je hit

Piše: Redakcija

 

Macaulay Culkin još je jednom osvojio internet. Nakon što je oduševio objavom za svoj rođendan i prikazom kako bi izgledao novi nastavak filma “Sam u kući”, sad se pohvalio maskom koja je trenutno totalni virtuelni hit.

-Samo se štitim od Covida-19 noseći oderanu kožu mlađeg sebe. Ne zaboravite nositi masku, djeco”, napisao je uz fotografiju na kojoj nosi masku s motivom iz filma “Sam u kući”, tačnije scene u kojoj Kevin vrišti.

Fotografija je u nekoliko sati lajkana vipe od pola milona puta, a prikupila je i više od 75 hiljada dijeljenja.

-Čovječe, to je jedan od najikonskijih trenutaka u kinematografiji”, “Ovo je vjerojatno najbliže tome da ga vidimo kako ga iznova radi tu facu”, “Ok, imaš titulu pobjednika u kategoriji najbolje maske”, “Oscar za najbolji tvit” – pisali su oduševljeni fanovi filma koji je proslavio Culkina.

Macaulay Culkin imao je samo 10 godina kad je postao ultimativna zvijezda i milioner te si priskrbio finansijsku sigurnost o kakvoj njegovi vršnjaci nisu mogli ni sanjati.

Culkin je u intervjuima često naglašavao da vodi običan život, kakav vode i njegovi vršnjaci, te da bez obzira na filmove i dalje normalno ide u školu. Odrastao je sa sedmero braće i sestara, a glumi ga je usmjerio njegov otac Kit, za kojeg je kasnije tvrdio da ga je maltretirao psihički, verbalno i fizički.

Roditelji slavnog Kevina rastali su se u mučnoj parnici 1994. godine, nakon što je Culkin snimio film Richie Rich. U parnici su se borili za skrbništvo nad njime i 11 milijuna dolara koje je dječak do tada zaradio. Culkin se već sa 16 godina uspio izboriti da sam raspolaže svojim novcem.

Sa samo 17 godina oženio se glumicom Rachel Miner, a tri godine kasnije razveli su se. Nakon razvoda od Rachel u njegovom životu se pojavila Mila Kunis s kojom je u vezi bio nekoliko godina. Kad se počelo govoriti o njegovim problemima s drogom, Mila ga je ostavila, a mnogi i danas tvrde da je Culkina to uništilo.

Od simpatičnog dječaka kojeg je kamera obožavala, Culkin je u javnosti polako počeo dobivati imidž problematičnog dečka Hollywooda.

Godine 2012. svijet su obišle fotke tada 32-godišnjeg glumca za kojeg se tvrdilo da je teški ovisnik o heroinu. Svijet se zgrozio nad izgledom čovjeka u kojeg je izrastao slatki dječak kojeg i dalje gledaju u filmu svakog Božića. Mnogi su u pitanje dovodili i njegovo blisko prijateljstvo s Michaelom Jacksonom koje Culkin brani i danas.

-Meni je to bilo normalno. Znam da je to svima neka velika stvar, ali meni je bilo normalno prijateljstvo. Lako je reći da je bilo čudno, no nije, jer je imalo smisla” -rekao je Culkin jednom. Dodao je da je ljudima to prijateljstvo čudno samo zato što je Jackson bio “najpoznatija osoba na svijetu”.

Kad su ga na sudu 2005. pitali je li ga Jackson ikad neprikladno dodirivao, odgovorio je: “Apsolutno ne.”

-Koliko znam, nikad me nije zlostavljao. Mislim da bih shvatio da se nešto takvo događalo- rekao je.

Danas, čini se, teški su dani iza njega. 2018. godine oduševio je obožavatelje kad se pojavio na dodjeli AMA nagrada. Njegove fotografije ponovno su preplavile svjetske medije, ali ovog puta iz sasvim drugačijih razloga. Mnogi su zaključili da Culkin napokon izgleda sretno i zdravo, a upućeni su tad govorili da je cijelu noć bio odlično raspoložen.

 

Izvor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti