Zbog novog dečka Emina Jahović prekinula sve kontakte s Mustafom

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Pjevačica Emina Jahović, nakon kratke pauze vratila se u velikom stilu, te je prije nekoliko dana predstavila svoj novi beauty brend i tom prilikom otkrila šta se zapravo dešava između nje i njenog bivšeg supruga Mustafe Sandala.

Zgodna pjevačica i vlasnica novog brenda više nije u dobrim odnosima s bivšim suprugom, a kao razlog istakla je da su sinovi Jaman i Javuz pregrmjeli kritične momente njihovog razvoda.

– Mustafa i ja moramo da budemo u dobrim odnosima. Svako živi svoj život i to je prirodno – rekla je za „Blic”, a zatim dodala:

– To je moralo da se desi u jednom trenutku, ove dvije godine smo bili mnogo više zajedno zbog djece, ali oni su sada pregrmjeli te kritične momente. Ne viđamo se često, nema potrebe da se pratimo na „Instagramu”, ne postoji nikakav razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili kao on i ja, ali kao majka i otac Jamana i Javuza komuniciramo – rekla je Emina.

Iako su turski mediji pisali da Emina ima novog dečka, izvjesnog IT stručnjaka i da je on navodni razlog raskola između nje i Mustafe, talentovana Novopazarka otkrila je da u njenom životu nema nove ljubavi. Muškarci joj nisu prioritet, ali kroz osmijeh ističe da će se jednog dana i to desiti.

– Muškarac u mom životu nije glavna fabula. Važno je da žena zna šta hoće, a jednog trenutka će se i to desiti – rekla je kroz osmijeh Emina na predstavljanju svog beauty brenda.

Izvor: Story.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti