Ostala je bez doma: Bivšu članicu grupe Spice Girls izdržava majka

Piše: Redakcija

Bila je jedna od najvećih zvijezda te je zajedno s ostalim članicama grupe Spice Girls žarila i palila javnom scenom. Mel B je nakon burnog razvoda od supruga Stephena Belafontea ostala gotovo bez ičega. Uprkos blistavoj karijeri toliko je siromašna da nema vlastiti krov nad glavom, nego živi kod majke, tvrdi Woman’s Day.

Povjerljiv izvor otkrio je kako ju je jako pogodilo to što je ostala bez novca i vlastite kuće, dok je njen bivši suprug kupio novu kuću u Los Angelesu, koja vrijedi dva miliona dolara.

Portal Gossip cop, koji raskrinkava lažne priče u medijima, uočio je da je ocva informacija tačna, te da Mel zaista živi kod majke u Londonu. Pjevačica je nakon razvoda dala do znanja kako je za raskid veze krivo suprugovo nasilno ponašanje, te mnogi smatraju i kako je gotovo nemoguće da je Mel u potpunosti ostala bez novca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti