Ko je djevojka kojoj je Severina dala ime

Piše: Redakcija

Severina Kojić (48) danas je na svom Instagramu otkrila zanimljivost o djevojci kojoj je ona dala ime. Riječ je o Miji Popović, kćerki Severinine sestre koja je danas  proslavila 30. rođendan.

-Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi… kad se rodila, dala sam joj ime… Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati… jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti “onom gore” što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30., finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka – čestitala je Seve svojoj nećakinji Miji Popović.

Mia se tetki zahvalila u komentarima uz riječi:

-Osmijeh se vratio u grad, dala si mi puno, ne samo ime! Pokazala si mi kako je to ostati svoj, pošten, hrabar, raditi ono sto voliš bez obzira na sve, biti divna majka, cijeniti ljude i kako godine ne znače nista ako ti je duša mlada – napisala je Mia.

Ponosna tetka Severina potom je objavila i video sa svojom poznatom pjesmom „Lete mi lete tridesete“ uz poruku:

-I za sve u tridestima… To je k’o ljubav, vrlo slično, trideste, ništa neobično…

 

Priredila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti