Kobejeva udovica na nozi istetovirala imena najvoljenijih

Piše: Redakcija

 

Vanessa Bryant (38), udovica košarkaškog velikana Kobeja Bryanta, koji je prije deset mjeseci poginuo zajedno s njihovom 14-godišnjom kćerkom Giannom, istetovirala je na nozi imena svog pokojnog supruga i njihove četiri kćerke.

Supruga legende Los Angeles Lakersa fotografiju koja prikazuje njenu nogu u sivoj antiplop štikli s tetovažom koja se proteže od gležnja do nožnih prstiju, podijelila je na svom Instagramu s natpisom „Zauvijek zajedno”.

Na slici se vidi tetovaža s imenima Kobeja (41),  Natalije (17), pokojne Gianne (14), Bianke (3) i Capri (1). Tetovažu je, kako je naznačila, uradio tatoo majstor Mister Cartoon. U opisu je napisala: “#MiFamilia Thank you @misterctoons”, dodajući srca u crvenoj, ljubičastoj i zlatnoj boji.

Njen potez dolazi u za nju posebno emocionalnoj sedmici, nakon pobjede Lakersa u NBA prvenstvu.

Vanessa je u nedjelju uputila čestitke menadžeru Lakersa i velikom Kobejevom prijatelju Robu Pelinki nakon što su njegovi LA Lakersi osvojili  NBA naslov pobijedivši Miami Heat 106:90 u šestoj utakmici njihove najbolje od sedam serija.

Kobe i Giana te još sedam osoba poginuli su u padu helikoptera u Calabasasu u Kaliforniji 26. januara.

U nesreći su također poginuli pilot Ara Zobayan (50), Payton Chester (13), Sarah Chester (46), Alyssa Altobelli (14), Keri Altobelli (46), John Altobelli (56) i Christina Mauser (38).

Autor: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti