Otkriveno s kim se ljubila Nataša Bekvalac: Mlađi je od nje 11 godina

Piše: Redakcija

 

Pjevačica Nataša Bekvalac prije dvije večeri napravila je pravu pometnju na rođendanskom partiju svog prijatelja kada ga je, ponesena dobrom atmosferom, poljubila u usta.

Snimak se brzo proširio internetom, a od tada se svi pitaju ko je momak koga je Bekvalac častila strasnim poljupcem.

Riječ je, naime, o producentu i voditelju Ljubomiru Dorontiću (29), sa kojim se Nataša (40) druži dugi niz godina.

Ljubomir kao producent radi na organizaciji mnogih događaja, poput predstava i koncerata, te je na taj način stekao prijateljstva sa mnogim javnim ličnostima među kojima je i Nataša.

Inače, Nataša Bekvalac već duže nije u emotivnoj vezi, i potpuno je posvećena poslovnim obavezama. Zato je snimak kako se Nataša ljubi sa jednim muškarcem, privukao veliku pažnju javnosti. Ona sena rođendanskoj proslavi u jednom trenutku latila mikrofona. Dok je pjevala pesmu “Mali signali”, sočno je u usta poljubila slavljenika.

Ovaj trenutak sasvim slučajno zabilježila je Maša Terzić, kćerka Zvezdana Terzića koja je snimak objavila na svom Instagram storyju.

Izvor: Kurir.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti