Trudna Maja Šuput podijelila snimak s ultrazvuka

Piše: Redakcija

Maja Šuput – Tatarinov (41) nakon što je javnosti otkrila najsretniju životnu vijest da je trudna, o svemu je detaljno govorila i u najnovijem intervjuu za magazin “Azra” koji od danas, kao i svake srijede, možete pronaći na svim prodajnim mjestima širom BiH. Istovremeno, Maja je na svom Instagramu gdje ima skoro pola miliona pratitelja objavila i snimak s ultrazvuka, napravljen tokom redovne ljekarske kontrole.

– Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv – napisala je pjevačica podijelivši na Instagramu kadrove s ultrazvuka.

Istakla je kao je to bilo 19. rujna, kada je bila u 12.  sedmici trudnoće.

– Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan… Što mislite je li cura ili dečko? – upitala je Maja svoje pratitelje koji su počeli nagađati.

– Mislim da je dečko. Čini mi se kao da nešto vidim na drugoj slici. Ali ja imam četiri dečkića pa možda ništa drugo ne znam vidjeti – komentirala je jedna pratiteljica, a druga je dodala:

– Curka je, već se vidi da je mamina.

Nagađanjima se pridružio i poznati RTL-ov televizijski voditelj Zoran Šprajc.

– Šta je da je Šuput je, vidi se na prvu – napisao joj je u komentarima.

Drugi su, pak, komentirali kako nije bitan spol već da dijete bude zdravo, a s čestitkama i dobrim željama za buduću mamu i bebu u komentarima su se Maji, među ostalima, javile i Ljupka Gojić Mikić, Nina Badrić, Nevena Rendeli i Mirjana Mikulec.

 

Priredila: M. K

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti