Madonna glasala za Bidena, fanovi je napali da liči na vanzemaljca

Piše: Redakcija

Kraljica pop muzike Madonna za fotografije koje je ovih dana objavila na Instagramu koristila je filtere, odnosno programe za uljepšavanje, ali su fanovi uglavnom ostali razočarani. U nekim komentarima postavljali su pitanja da li je koristila fotoshop ili se upropastila estetskim korekcijama.

Madonna je postala jedna od glavnih tema na društvenim mrežama zbog fizičkog izgleda kojim je izazvala lavinu komentara, među kojima je čini se više negativnih nego pozitivnih. Pjevačica vješto pokušava da sakrije godine, pa često koristi tretmane poput botoksa. Međutim, njeni prijatelji često je savjetuju da ne pretjeruje u zatezanju lica jer više ne liči na sebe.

“Ovo nije moja kraljica. Ličiš na vanzemaljca iz holivudskih filmova, plastični hirurg užasno je odradio svoj posao. Je li ovo stvarno?”, glasi je jedna od kritika na račun njenog lica.

Uprkos tome, ima i MAdonninih obožavatelja koji hvale ovaj njen izgled.

Neki pretpostavljaju i da Madonna “igranjem” sa svojim licem samo želi da skrene pažnju na sebe umesto političkih izbora u SAD, jer zanimljivost je da je uz tri selfi fotografije koje su izazvale žustre reakcije napisala.  “Ovako izgleda lice devojke koja je upravo glasala. Izađite na biračka mesta i preuzmite odgovornost. Moj izbor je Joe Biden”.

 

Priredila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti