Kćerka Mileta Kitića vjerna Bubi i Jali: Elena ima novu pjesmu

Piše: Redakcija

Pjevačica Elena Kitić, kćerka narodnjačke zvijezde Mileta Kitića, izdala je novu pjesmu pod nazivom “PSH PSH” za “Imperiju”, koju potpisuju Buba Corelli i Jala Brat.

Kćerka Mileta Kitića odavno je predana čuvenom sarajevskom rep dvojcu s kojim godinama sarađuje iz više razloga, a jedan od tih je i što imaju istog menadžera Mersada Kućanina.

Uprkos ranijim uspjesima, Elena je sigurna da će i ovog puta njen novi projekat dostići vrhunac na trending listama. S druge strane, Elena je više bila posvećena snimanju spota koji je urađen totalno drugačije od njenih prethodnih, te je sebe stavila u prvi plan.

Mile Kitić je za portal Nova.rs svojevremeno ispričao da je njegova kćerka zadovoljna saradnjom sa Bubom i Jalom, pa je samim tim i on sretan zbog nje.

“Vidim da se ona pronašla u tome i da joj to odgovara. Momci joj rade odlične pesme. Ja nisam u tom fazonu jer ne mijenjam svoj stil, ali uz Elenu ide to malo urbanije i Buba i Jala odlično rade svoj posao. Ako je zadovoljna ona, zadovoljan sam i ja”, rekao je Mile Kitić.

A kako zvuči Elenina nova pjesma objavila je na svom Instagram profilu.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti