Turski glumac koji je suprugu ostavio zbog ljubavnice, sada je moli da mu se vrati

Piše: Redakcija

U posljednje vrijeme glavna tema svjetskih medija je glumac Ismail Hacıoglu kojeg ste mogli pratiti u seriji ‘Dijete’. Naime, zbog kolegice u seriji, 28-godišnje Merve Cagıran ostavio je suprugu Duygu Kumark s kojom ima četverogodišnju kćerkicu Yemin.

Par je prvo uživao u tajnoj romansi, a onda kada im se više nije dalo skrivati, priznali su kako su zaljubljeni. Ismailova supruga nije skrivala koliko je shrvana i razočarana, a nakon što su je turski mediji neprestano zvali da čuju kako komentira suprugovu izjavu, ona je ostala suzdržana pa im je samo kratko odgovorila:

– Sve se u životu vraća.

Iako su Ismail i Merve proveli ljetni godišnji odmor zajedno te se pričalo kako bi iduće godine mogli stati i pred oltar, čini se kako je došlo do problema u vezi. Iako još uvijek nije poznato zašto, turski mediji, ali i magazin Tv Novele, navode kako je par prije nekoliko sedmica prekinuo te da se Ismail vratio supruzi.

– Ismail je shvatio da zapravo voli suprugu. S Merve je iskusio divlju strast, ali Duygu je njegova mirna luka i sinonim za pravu i iskrenu ljubav. Zato je odlučio ostaviti Merve. Zamolio je bivšu suprugu za oprost i ona je pristala na pomirenje. Merve nije dobro podnijela što ju je Ismail ostavio zbog bivše supruge. Plakala je i molila ga da je ne ostavlja, no on nije želio promijeniti odluku. Rekao joj je da se više ne želi viđati s njom – govori blizak izvor glumca.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti