Ana Ivanović povukla odlučujući potez: Ne može se više zamisliti u svijetu tenisa

Piše: Redakcija

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović kaže da su za nju sinovi Luka i Leon i suprug Bastian Schweinsteiger najveće blago, te je upravo zbog njih povukla odlučujući potez. Nekadašnja teniserka priznala je da sebe više ne bi mogla da zamisli u profesionalnom svijetu tenisa. Ana koja je na prvo mjesto stavila porodicu, ističe da u rekreativnim mečevima ipak, često iz zabave porazi svog supruga. Kako kaže, zajednički hobi pretvorili su u ludu zabavu i svi su sretni i zadovoljni.

– Iskreno, on je dobar u tenisu, posebno ima dobar forhend, ali i dalje ga ne puštam da me pobijedi. Nama je jako zabavno kad igramo, jer je to naš zajednički hobi i uvijek se ludo zabavljavam kad igram protiv njega – poručila je Ana Ivanović, te dodala:

– Dosta je napredovao u posljednje vrijeme i dalje sanja da će me pobijediti jednog dana, ali mislim da se to neće dogoditi.

Osim pohvala koje su pljuštale na račun supruga, Ana otkriva da je porodica za nju svetinja. Ne želi da bude odvojena od muža i djece nijednog trenutka, a „bijeli sport” u kom je nekad bilježila izvanredne rezultate, više nije karta za sretnu budućnost.

– Ne vidim sebe u budućnosti kao profesionalnog trenera, mogla bih da mentorišem igrače i pomognem im u nekom određenom vremenskom periodu, ali ne mogu da zamislim sebe da ponovo putujem toliko i budem odvojena od porodice – kaže Ana i priznaje:

– Uživala sam kao profesionalna teniserka jer sam radila nešto što volim. Bilo je sjajno što sam imala šansu da proputujem svijet i upoznam različita mjesta i ljude. Ali najgori dio u tenisu je upravo isti, što zbog silnih putovanja nemaš priliku da budeš kod kuće i ne znaš šta više da zoveš svojim domom. Stalno ti nedostaju prijatelji i porodica.

Izvor: Story.rs

Pročitajte još