Zvijezda serije “Seks i grad” naglo je ostarila

Piše: Redakcija

Foto: IG

Zvijezda serije “Seks i grad” Sarah Jessica Parker još uvijek je glumački aktivna, no nije postigla veći uspjeh od spomenute uloge. Također, danas 55-godišnja glumica posljednjih se godina posvetila dizajniranju cipela koje je njen lik u legendarnoj seriji jednostavno obožavao.

Danas ima trgovinu u New Yorku u kojem je često te pomaže kupcima odabrati najbolje modele, a glumica je sada pozirala ispred njega kako bi najavila najnoviju kolekciju, a tko je bolja reklama od nje same?

U dugoj, ljubičastoj haljini koja je neodoljivo podsjećala na deku, glumica je davala sve od sebe da namjesti najbolju pozu, a onda je u jednom trenutku otkrila malo više nego što je trebalo.

Prorez na haljini otkrio je gotovo sve, no Jessica je samo nastavila pozirati, jer događa se i najboljima, zar ne?

Ipak je glumica jedna od modnih ikona, što je još jedna laskava titula koju je dobila zahvaljući legendarnoj ulozi spisateljice Carrie Bradshaw. No mnogi su kometarisali kako je Jessica naglo ostarila.

Izvor: rtl.hr. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti