Fahriye očajna: Bali-beg ne viđa sina

Piše: Redakcija

 

Omiljeni i po mnogima najatraktivniji turski glumačko-bračni par, 35-godišnji Burak Ozcivit i godinu mlađa Fahriye Evcen, u aprilu prošle godine dobili su prvo dijete – sina, kojem su još prije rođenja odabrali ime Karan. Bali-beg je tada kao pravi gospodin tokom porođaja bio uz svoju odabranicu, a sina su dočekali sa suzama radosnicama. Radost je u porodici vladala godinu dana, a onda se krenuli problemi. Navodno između Buraka i Fahriye već neko vrijeme postoje tenzije i trzavice, iako se na društvenim mrežama trude da sve izgleda idelano.

Burak navodno sve više vremena provodi na snimanju nove serije, a Fahriye se ne sviđa što kući provodi tek svaki drugi vikend.

-Ona ne želi da njen sin odrasta bez oca. Burak ga ne viđa po sedmicu dana, a njegova je supruga zbog toga ljuta i razočarana. Jednom prilikom mu je čak rekla kako ne želi biti samohrana majka i da je njegova zadaća da se se brine o sinu, a ne da izbiva iz kuće danima. Karan već osjeća kada njegov otac odlazi i postaje jako nervozan. Navikli su biti svi zajedno tijekom karantene uzrokovane koronavirusom. Fahriye mu je čak rekla da bi bilo dobro da odustane od snimanja serije i da se na neko vrijeme posveti obiteljskom životu. No, on previše voli glumu da na to pristane – rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti