Nekadašnja ljepotica danas je beskućnik i hrani se iz kontejnera

Piše: Redakcija

Foto: Daily Mail

Loni Willison (37) poznata je kao bivša supruga zvijezde kultne serije Baywatch, 40-godišnjeg Jeremyja Jacksona. Iako je nekada radila kao manekenka i uživala u blagodatima života sa zvijezdom, život joj se naglo preokrenuo, a nekada prelijepa plavuša danas je beskućnica te jede hranu iz kontejnera. Iako ova priča nije novijeg datuma, ponovo je aktivirana, jer je nekadašnja ljepotica prošlog vikenda viđena nakon gotovo dvije godine i to ponovo na ulicama Los Angelesa s velikim kolicima prepunim stvarima, a u ustima je imala cigaretu. Loni danas ima kratku kosu, a zbog teških životnih uslova u kojima se našla izgleda puno starije nego što jest. S Jeremyjem, koji je u kultnoj seriji devedesetih igrao Hobieja Buchannona u braku je bila svega dvije godine, od 2012. do 2014. godine, a par se razveo zbog njenih problema s ovisnošću o alkoholu i drogama te burnim svađama koje su bile posljedice toga.

Loni Willison's 4-year spiral into hell as she's caught digging through bins for scraps - Mirror Online

Foto: Daily Mail

Bivša manekenka zatim je potpuno nestala 2018. godine, no dvije godine prije toga doživjela je nervni slom te dobila otkaz kao asistentica u centru za plastične operacije u Los Angelesu. Ranije je za medije izjavila kako je sretna i kako ima sve što treba. Poručila je kako joj ne treba niti bivši suprug niti prijatelji koji su ju nagovarali da se prijavi u kliniku za odvikavanje, jer su bili zabrinuti za njenu budućnost.

Foto: Daily Mail

– Nemam mobitel. Imam hranu i mjesto za spavanje. Nabavim novac tu i tamo i ima hrane u kontejnerima i blizu dućana. Puno je toga ovdje i sve što mi treba imam. Ne želim nikoga čuti niti vidjeti, jer niko niti ne mari za mene – poručila je nekadašnja ljepotica. S druge strane, njen bivši suprug danas radi kao lični trener te uživa u dobrom životu, a fizički izgled mu se nije previše promijenio od vremena slavnog “Baywatcha”.

Nekada je izgledala ovako:

Loni Willison: IM 2013 Swimsuit Spectactular | Iron Man Magazine

Izvor: rtl.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti