Zbog preljube ostala bez bivšeg dečka, turska glumica sada ljubi zgodnog fudbalera

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih turskih glumica Tuba Büyüküstün koja se proslavila ulogom Asi u istoimenoj seriji, a mnogi od vas su je gledali i kao Elif u popularnoj seriji ‘Ljubav i novac’, ovih dana glavna je tema medija u Turskoj. Ova 38-godišnjakinja studirala je scenografiju i kostimografiju prije nego što se počela baviti glumom, a iza sebe ima propali brak s 43-godišnjim glumcem Onurom Saylakom, s kojim je dobila blizanke Mayu i Toprak.

Kada je 2017. godine okončala brak s Onurom Saylakom, zaljubila se u redatelja Umuta Evirgena s kojim je bila u vezi posljednje tri godine. Iako se o njihovoj romansi ne zna mnogo, turskim je medijima poznato da su se nekoliko puta razdvajali, a konačan kraj otkrili su ove godine i to navodno zbog glumicine preljube.

No, prema pisanju turskih medija, Tuba ponovno ljubi. Riječ je o 41-godišnjem penzionisanom fudbaleru Aliju Güneşu. Šuškanja su počela nakon što je Ali zapratio Tubu na Instagramu, a ona mu je odmah uzvratila. Navodno joj se preko te društvene mreže i javio, a sve je rezultiralo romantičnom večerom. Turski mediji kontaktirali su oboje, i dok Ali nije želio dati izjave, Tuba je bila kratka:

View this post on Instagram

👻👻👻

A post shared by ALI GÜNES (@aligunes7) on

– Već sam navikla da me spajaju sa svakim muškarcem s kojim progovorim jednu riječ. Umorila sam se od demantiranja istoga. Neka mediji pišu što žele, takve stvari više me ne diraju – poručila je glumica, koja je prema navodima bliskih saradnika, sretnija nego ikada.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još