Angelina uslikana u kupovini pa je zatekli protesti: Ima samo jednog bodigarda, sin joj otvara vrata

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Nakon dugo vremena Angelina Jolie pokazala se javnosti, a onda ju je dočekalo iznenađenje ispred trgovine u kojoj je kupovala. Inače, slavna holivudska glumica Angelina Jolie posljednjih sedmica okupirana je pripremom za odlučujuću sudsku parnicu u kojoj će se pokušati izboriti za skrbništvo nad šestero djece koje dijeli s Bradom Pittom. Zbog toga je dugo nismo imali prilike vidjeti u javnosti

Svoje uobičajene odlaske u trgovinu i šetnju s djecom Angelina Jolie u zadnje vrijeme je malo stavila na čekanje te se posvetila pripremi za važnu parnicu protiv svog bivšeg supruga Brada Pitta. Ona i Brad uskoro će se naći na sudu kako bi pokušali dogovoriti skrbništvo nad djecom, a pozvali su i važne svjedoke na odlučujuću parnicu.

Nakon što se s novom djevojkom vratio iz Francuske, Angelina Jolie bivšem suprugu ne da viđati djecu. Za to vrijeme Brad je vrlo opušten te je čak otputovao do Francuske s novom djevojkom Nicole Poturalski. Sada smo napokon dobili priliku vidjeti i Jolie u javnosti.

Jolie je otišla u šoping sa 16-godišnjim sinom Paxom u već viđenom crnom stajlingu, a koji uvijek bira kada su u pitanju njezini casual izlasci s djecom. Udobna duga haljina od pamuka, efektne natikače s otvorenom petom i zatvorenim prednjim dijelom te crna torbica prebačena preko ramena njena su kombinacija za dnevni izlazak.

No, Angie se nije ni nadala da će usred opuštene subotnje kupovine sa sinom naletjeti na prosvjednike s kojima čak dijeli mišljenje. Naime pri izlasku iz centra aktivisti za zaštitu životinja započeli su svoje demonstracije, a baš tamo zatekla se i Jolie. Aktivisti PETA-e, udruge za zaštitu životinja, s vrlo napadnim stavom upali su u trgovinu u kojoj se prodaje roba od kašmira i ostalih materijala, a glumica, koja se i sama ponekad zalaže za pravdu u svijetu okoliša, pokušala je ostati po strani i ne uplitati se.

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji slika koje već kruže Instagramom, ali i videu “Daily Maila”.

Inače, upadljivo je i da Angelina ima samo jednog bodyguard, a da joj sin otvara vrata.

Izvor: Tportal.hr 
E.I./M.K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti