Nakon šuškanja da su se razišli Asli Enver pomirila se s dečkom?

Piše: Redakcija

Turska glumica Asli Enver, našoj publici poznatija kao „Istanbulska nevjesta“, smatra se jednom od najplaćenijih glumica u Turskoj. Iako joj na poslovnom planu već godinama itekako dobro ide, u ljubavnom životu baš i nije tako.

Asli je tri godine bila u braku s kolegom Birkanom Sokulluom, od kojeg se rastala 2015. godine. Nakon razvoda se radeći na filmu „Brate moj“, zaljubila u glumca i muzičara Murata Boza. Da je sretno zaljubljena, objavila je fanovima u februaru prošle godine, no, sreća je trajala do prije nekoliko mjeseci kada su svi mediji u turskoj objavili kako je Murat ostavio Asli nakon tri godine veze.

Ipak njihova priča tu ne prestaje. Ovog aprila je priznala da mu je dala još jednu šansu, što nije razveselilo njihove bližnje. Kako pišu pojedini mediji, par je ponovno prekinuo i to na Muratovu inicijativu jer više nije mogao podnositi Asline ljubomorne ispade i želju za kontrolom. Cijela ta situacija dovela je do psihičkog sloma, a izvor za turske medije otkrio je kako se glumica počela osjećati nepoželjno te da više nema samopouzdanja.

Foto: turkish-actors.club

– Ni jedan muškarac me ne želi zato što nisam lijepa kao sve ostale glumice. Usnice mi nisu dovoljno velike, oči su mi previše uvučene i uvijek izgledam tako depresivno zbog oblika lica – požalila se navodno prijateljici tokom jednog ručka, a sve su čuli ostali gosti koji su naposlijetku to i ispričali medijima.

– Preteško mi je bilo kad smo prekinuli. To je najgore u vezi, ali teško je i kad vas partner ne može razumjeti na pravi način. Svaka je veza drukčija, ali najvažnije je da osobu s kojom ste u vezi najprije gledate kao čovjeka, a ne kao dečka ili djevojku. To je najbolji način da postavite temelj zdravog odnosa.

Prije nekoliko dana Asli i Murat su se ponovno fotografirati zajedno, rekavši da su dobro, u miru i da neće razgovarati o svom privatnom životu. Međutim, poznato je da je pomirenje postignuto zahvaljujući intervenciji nekoliko prijatelja para.

Priredila: A.Z.

Izvor: turkish-actors.club

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti