Trudna Meryem Uzerli: Čudo je kada u vašem tijelu raste novi život

Piše: Redakcija

Otkako se prije devet godina pojavila u ulozi Hurem u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, 36-godišnja glumica Meryem Uzerli ne prestaje intrigirati javnost. Njen privatni život jednako je zanimljiv kao i poslovni, ali Meryem vješto odlučuje što će podijeliti s brojnim obožavateljima. Iz Turske se vratila u rodni Berlin, gdje odgaja šestogodišnju kćerkicu Laru, a nedavno je potvrdila da je u šestom mjesecu trudnoće te da će uskoro s novim dečkom, čiji identitet ne želi otkriti, dobiti djevojčicu. Ipak, sreću zbog iščekivanje kćerkice teško je sakriti čak i samozatajnoj Meryem koja je samo za Story.hr otkrila više detalja o trudnoći.

– Da, istina je da sam trudna. Osjećam se blagoslovljeno što nakon šest godina od Larina rođenja ponovo u životu imam takvo čudo. Molim se svaki dan da sve dobro prođe i da beba bude zdrava. Doista je čudo kada u vašem tijelu raste novi život. Ova se trudnoća razlikuje od prošle po tome što je beba prilično aktivna i neprestano me udara u trbuhu.

Pitali su je dali je njena druga trudnoća znak da j pronašla sreću u ljubavi nakon čega je Meryem kratko odgovorila: “U vezi sam, to je istina. Trenutno sam jako sretna i blagoslovljena.”

Izvor: story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti