Keba progovorio razvode li se Igor i Severina

Piše: Redakcija

Već mjesecima se šuška da su Severina i Igor Kojić pred razvodom. Ne viđa ih se više zajedno nigdje, ne objavlju ni zajedničke fotke na društvenim mrežama, ne čestitaju jedni drugima značajne datume kao što su to do sada javno činili.

Severina već nekoliko mjeseci boravi u Hrvatskoj, dok je Igor u Beogradu ili po regionu putuje sam. Novinari beogradskog lista „Alo!“posjetili su kuću Severininog svekra, popularnog folk pjevača Dragana Kojića Kebe.

Prvo su porazgovarali s komšijama koji su rekli da srbijansku “snajku već dugo nisu vidjeli u kraju, ali i da su čuli priče da Igor više nije sa hrvatskom muzičkom zvijezdom”. Baš u trenutku dok su predstavnici sedme sile ćakulali sa komšijama, iz kuće je izašao Dragan Kojić „pod punom ratnom opremom“ i odveo kućnog ljubimca u šetnju. Keba je na licu imao masku, nosio rukavice, poštujući preporuke kriznog štaba za borbu protiv pandemije Corona virusa.  Dugo su ga novinari pokušavali ubijediti da im otkrije tajnu braka Severine i Igoda, a onda je ipak na kraju pristao i komentirati cijeli slučaj..

– Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu –  rekao je Keba.

Nije želio pružiti konkretan odgovor na pitanje da li je ostao bez snahe, ali se osvrnuo na “one koji blate njegovu porodicu”.

– Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu – poručio je Keba.

Izvor: Alo

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti