Nije sve savršeno: Ovako je pjevačica izgledala prije bombaškog napada na svom koncertu i smrti dečka

Piše: Redakcija

Mlada pjevačica objavila je singl “Positions” kojim je najavila svoj šesti album, a radnja spota odvija se u Bijeloj kući. S obzirom na fnalnu predsjedničku debatu i predsjedničke izbore u SAD-u, spot je izbačen u pravo vrijeme.

Ariana u njemu mijenja razne uloge, među kojima je i ona predsjednice za stolom u Ovalnom uredu, a u samo sedam sati od objave, spot je pregledan gotovo 6,2 miliona puta. U Hrvatskoj je trenutno na 14. mjestu trendinga, a Twitter ne prestaje koristiti hešteg s njenim imenom. O spotu je tvitao i Donald Trump koji se našalio kako je spreman svoj stolac prepustiti upravo Ariani.

Foto: rtl.hr

– Ne mogu dočekati da vam predstavim svoj album ovog mjeseca – napisala je Ariana prošle sedmice na društvenim mrežama, a on bi svjetlo dana trebao ugledati 30. oktobra. Posljednjim albumom “Thank U, Next” koji je izdala u februaru 2019. godine, Ariana je doslovno pomela konkurenciju, a ništa manje se ne očekuje ni od ovog.

Pjevačica u spotu izgleda besprijekorno kao uvijek, no iza njenog sadašnjeg izgleda stoji nekoliko operacija, od nosa do usana, puno umjetne kose te vojska make-up stručnjaka. Tome u prilog idu brojne fotografije iz njene prošlosti na kojima je Ariana neprepoznatljiva. Ipak, život je nije uvijek mazio.

Na njenom koncertu u Manchesteru u maju 2017. godine dogodio se teroristički napad. Smrtno su stradale 22 osobe, a 119 ih je ozlijeđeno.  Libanonski napadač samoubica Salman Ramadan Abedi raznio se tada na izlazu iz Arene nakon što je završio koncert. Ariana je zbog tog događaja, kako je sama rekla, dobila PTSP.  U to vrijeme, bila je u vezi s pokojnim reperom Mac Millerom, no nažalost iza zatvorenih vrata par je imao puno problema zbog njegove ovisnosti i depresije.

Reper je preminuo od predoziranja drogama, lijekovima i alkoholom u septembru 2018. godine, što je slomilo Arianu, iako su je neki njegovi obožavatelji optuživali da je ona kriva za njegovu smrt, jer je prekinula s njim. Ona se tada oštro obračunala s njima.

Foto: rtl.hr

– Apsurdno je kako se minimalizira žensko samopoštovanje kada tvrdite da bi ona trebala ostati u toksičnoj vezi, jer je muškarac napisao album o njoj, što ovdje nije slučaj. Samo je pjesma ‘Cinderella’ o meni. Nisam dadilja niti majka i niti jedna žena se ne bi trebala u svojoj vezi osjećati tako. Brinula sam se za njega i molila za njegovo zdravlje godinama, i uvijek ću, no kriviti ženu za činjenicu da se neki muškarac ne može brinuti za sebe, to je velik problem – napisala je Ariana tada na Twitteru.

Navodno je svog bivšeg dečka nazvala 928 puta nakon njegove smrti.

– Nakon njegove smrti, Ariani je bilo jako teško. To joj je bio veliki šok i slomilo ju je. Macova smrt imala je velik, negativan utjecaj na njen život i natjerala ju je da promisli o mnogim stvarima u svom životu – ispričao je tada izvor za People.

Izvor: rtl.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti