Objavljen cijeli snimak Trumpovog advokata s rukom u hlačama, Borat grmio: “Ona ima 15 godina!”

Piše: Redakcija

Nastavak Borata od danas je dostupan na Amazon Primeu, a na Twitteru se već pojavio snimak cijele scene koja je izazvala najviše pažnje proteklih dana. Sacha Baron Cohen smjestio je bivšem gradonačelniku New Yorka te današnjem Trumpovom advokatu Rudyju Giulianiju i uhvatio ga s rukom u hlačama, a scena je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Nakon izmišljenog intervjua o pandemiji Corona virusa, Maria Bakalova, koja glumi konzervativnu reporterku, nakon razgovora je odvela 76-godišnjeg Giulianija u hotelsku sobu. Ondje se on naizgled zavalio na krevet i gurnuo ruku u hlače, prije nego što je u sobu ušao Cohen.

“Ona ima 15 godina, prestar si za nju”, derao se Cohen glumeći da je Bakalova njegova kćerka Tutar. Giuliani je kasnije istakao da je “bio potpuno obučen u svakom trenu” te je dodao da je samo uvlačio košulju u hlače. Evo i cijele scene.

Na Boratovom profilu danas je osvanula i njegova “službena reakcija” u kojoj Borat “brani gradonačelnika Rudolfa Giulianija”. Govori kako su zli fakenews mediji nevin seksi susret Giulianija i Boratove 15-godišnje kćeri pretvorili u nešto odvratno, a reakciju je pogledalo već više od million i po ljudi.

Giulijanijev ured odbio je komentirati incident koji je prijavljen policiji još u julu. Giuilijani je policiji prijavio da mu je u sobu upao nepoznati, čudno obučeni muškarac.

-Čovjek je ušao trčeći, u luđačkom outfitu, rekao bih da se radi o ružičastom transeksualnom načinu odijevanja. Nosio je ružičasti bikini sa špagicama – piše u prijavi Trumpovog advokata.

Giuliani je dodao kako se tek naknadno osvijestio da se radi o slavnom komičaru. Scene će biti prikazane u filmu Borat 2.

 

Izvor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti