Otkriveno zašto američki celebrityji već danima objavljuju gole fotografije

Piše: Redakcija

Jared Leto objavio je na društvenim mrežama selfie i pokazao sjajne mišiće. Ispod fotografije na kojoj je očigledno potpuno go, podsjetio je svoje pratitelja, a to je preko 10,5 miliona samo na Instagramu, da ne zaborave glasati. Sugestivna slika izazvala je brojne reakcije, a mnogi su uz pohvale Letovom izgledu, pisali i kako su već obavili svoju građansku dužnost ili će svakako to napraviti na izborni dan.

Na ovaj način Leto se također priključio poznatim osobama koji na ovaj način pokušavaju mobilizirati što veći broj Amerikanaca da iziđu na izbore i daju svoj glas nekom od kandidata za Bijelu kuću.

A skidanje za izbore krenulo je od kampanje neprofitne organizacije RepresentUs, koja se bavi političkom transparentnošću i glasačkim pravima. Glumačke zvijezde Tiffany Haddish, Amy Schumer, Josh Gad i Mark Ruffalo, komičarka Sarah Silverman i njen kolega Chris Rock, Chelsea Handler, Ryan Bathe, te model Naomi Campbell razgolitili su se pred kamerama, a priključio im se i Sacha Baron Cohen kao Borat. Na ovaj način su poručili da je svaki glas važan.

Izvor: Jutarnji.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti