Volite je gledati u seriji „Crno-bijela ljubav“: Asli otplesala tango i napravila pomutnju na društvenim mrežama

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Glumica Birce Akalay koju volite gledati u ulozi Asli u seriji „Crno-bijela ljubav“ ovih dana napravila je pravu pomutnju na društvenim mrežama. Naime, glumica koja se dugo bavila plesom na Instagramu, gdje je prati nešto više od dva miliona ljudi, podijelila je video na kojem je u dvije i po minute otplesala tango.

– Moj prvi tango nakon duge pauze. Hvala mom treneru šampionu – kratko je napisala ispod crno-bijelog videa.

Za kratko vrijeme video je dobio veliki broj lajkova ali i pozitivnih komentara i čestitki na račun glumice.

 

View this post on Instagram

 

My first tango after a long break. Thanx to my champion coach. @selcukataly to be continued.. 🎈

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay) on

Podsjećamo, Birce Akalay je turska glumica rođena 19. juna 1984. godine u Istanbulu. Završila je Pera Fine Arts srednju školu 2003. godine. Birce je nakon toga upisala i završila glumu na pozorišnom odeljenju konzervatorijuma Halic univerziteta. U toku studija 2004. godine, takmičila se na izboru za Miss Turske i završila na visokom, 3. mjestu. Prvi put na TV ekranima se pojavila u seriji Asi gdje je tumačila sporedni lik po imenu Zeynep. Nakon toga njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a trenutno tumači jednu od glavnih uloga u seriji Babil. U međuvremenu je počela da radi kao predavač na pozorišnom odeljenju Univerziteta Halic i učestvovala je u muzičkom programu Benimle Söyle kao glavni sudija. Iza sebe ima dva braka i to sa Muratom Ünalmışom (2011-2012) i Sarpom Levendogluom (2014-2017).

Priredila: A.Z.

Izvor: tvexposed.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti