Pronađite razliku: Karleušin novi pogled u svijet, metle i glamur; Koja je prava?

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša  navikla je publiku da za svako snimanje “Zvezda Granda” priredi neku novinu u svom stajlingu. Sinoć je to učinila sa očima.

Uz zelenu usku i pripijenu haljinu uz tijelo koja, po već starom običaju popularne JK, više otkriva nego što pokriva, pjevačica je sparila boju očnih leća. Fotoreporterima Pixsella u Beogradu nije promakao taj detalj pa su uhvatili i Karleušin pogled u svijet kroz zelene leće.

No, ono što nijednom oku baš ne može promaći jeste da Karleušin stajlig nimalo ne pripada ambijentu u kojem se slikala. Naime, fotografirana je u prostoriji koja više liči na neku staru ostavu, nego na televizijske studijske prostore. Iako se, prema njenom izrazu lica ne bi reklo da je bila baš sretna tako okružena metlama, izuzev ako se već ne priprema kakav TV spektakl za Noć vještica, ipak je Karleuša strpljivo ispozirala pred fotoobjektivima.  Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji slika.

 

S druge strane, na Instagram profilu JK sve izgleda besprijekorno pa donosimo i njenu jučerašnju IG galeriju, vidljivo retuširanih slika. Razlike u “glamuroznom izgledu” i Jelene Karleuše i ambijenta oko nje, između prve i druge galerije slika, nije baš tako teško uočiti.

 

Inače, zelena haljina koju je Karleuša sinoć imala nosi potpis Sofije Milošević, zaručnice nogometaša Luke Jovića, koja je nedavno rodila.

Autor: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti