Na svadbama pjevala s 14 godina, a ima samo osnovnu školu

Piše: Preuzeti tekst

Foto: IG

Pjevačica Aleksandra Prijović upustila se u estradne vode veoma mlada, a za muzičko takmičenje prijavila se kao srednjoškolka. Kako je nakon šoua njena karijera krenula uzlaznom putanjom, pjevačica je prešla na vanredno školovanje, da bi ga na kraju potpuno zapostavila.

– Već sa 14 godina pjevala je na svadbama i bilo je pitanje trenutka kada će se probiti u medijima. Kada je opomenuta da ne može toliko da odsustvuje s nastave, ona se prebacila na status vanrednog đaka. Tada je imala rok u kojem je trebalo da završi školu do januara 2015. godine, ali ona to još nije učinila. Ipak, ukoliko ne završi srednju, ostat će na obrazovanju osnovne škole, što je u današnje vrijeme sramota, kada postoje svi mogući uslovi za školovanje, a djeca masovno završavaju fakultete. Nadam se da će se opametiti i posvetiti se obrazovanju, koje će joj, sigurno, značiti u životu – otkriva izvor blizak pjevačici.

Izvor: informer.rs 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti