Emina Jahović: Nekada nisam imala šta da jedem, lagala sam da mi je Brena rodica!

Piše: Preuzeti tekst

Emina Jahović, jedna od najpopularnijih pop zvijezda današnjice, nedavno je kreirala svoj brend šminke i ne prestaje da niže poslovne uspjehe. Ipak, rijetko ko zna da je bajka koju Emina danas živi počela veoma teško.

Ona je u Specijalu TV Happy otkrila da je veoma rano izgubila oca, i da se to desilo kada je imala samo šest godina.

– Sjećam se da sam se taj dan igrala. Meni su dali da se igram, a mama je plakala. Moja majka je izuzetno jaka žena – izjavila je Emina.

Emina je istakla da nije imala dovoljno vremena da upozna oca.

-Kao dijete sam bila tvrdoglava, imala sam puno energije. Pisala sam poeziju kad sam bila mala, moj otac je uvijek želio da pišem poeziju, a mama nije. Ja sam mom ocu, prije nego što je preminuo, pisala poeziju. Svi smo u porodici drugačiji. Nisam imala mnogo vremena da provedem sa svojim ocem, sjećam ga se kao kroz maglu, sjećam se nekih stvari koje mi je pričao. On je znao da sam ja umjetnik. Mama je bila strožija. Lijepo su oni balansirali to sve. Moj brat je preuzeo ulogu oca i muža, on je sve to morao da pokrije. On je bio na početku karijere. Tek sada sam počela da se družim sa svojom sestrom, toga prije nije bilo.”

Eminine porodčine slike pogledajte u galeriji.

 

Ona je otkrila i da je kroz život imala muške idole, i da je njen djed bio njen veliki uzor. Također, ono što malo ko zna, jeste da je Emina sa svojom porodicom prolazila kroz jako težak period. Pjevačica uprkos svojoj slavi, te činjenice ne krije.

– Sjećam se da je bilo dana kada bukvalno nisam imala šta da jedem – otkrila je pevačica.

Priznala je i da je u školi da joj je Brena rodica

-U djetinjstvu sam se družila sa dječacima. Igrala sam fudbal, pa sam prešla na košarku. Uvijek sam se više slagala sa muškarcima, djevojčice su bile nježne za mene. Ja sam djecu u školi lagala da mi je Brena rođaka. Bila sam opsjednuta njom i njenom karijerom, bila sam njen fan kao dijete. U to vrijeme biti Lepa Brena je bilo veliko -rekla je Emina.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Vreme je za ispovest Emine Jahović ❤️ Večeras od 21:55 budite uz nas

Objavu dijeli Specijal TV Happy (@specijalemisija)

Izvor: Kurir.rs

Pročitajte još