Ozcan Deniz ponovo u problemima: Optužen za proganjanje mlade žene

Piše: Preuzeti tekst

Prije izvjesnog vremena, mlada žena Ishil I. podnijela je prijavu protiv turskog glumca Ozcana Deniza. Deniz je tada od strane mlade dame optužen za proganjanje! Navodno, nakon susreta s glumcem u vezi njene uloge u TV seriji, otkrila je da su kamere postavljene u njenom domu, i tvrdila je da je za to kriv ni manje ni više nego Ozcan Deniz.

Tužilaštvo je sprovelo istragu i zatvorilo slučaj, jer nije bilo nikakvog osnova ni naznaka za tvrdnje te dame. Ipak, Ishil nije odustala. Nedavno je u jednom restoranu u Istanbulu tvrdila da je muškarac pored nje snima telefonom. I za to je ponovo po njoj kriv Ozcan. Ozcan je prema rečima mlade dame unajmio muškarca da je prati i snima. Tužilaštvo je ponovo otvorilo istragu povodom ove situacije.

Izvor: tvexposed.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti