Nataša Bekvalac otkriva kome je posvetila pjesmu „Nikotin“

Piše: M. K.

Nataša Bekvalac (40) zaintrigirala je fanove na Instagramu objavom svog starog hita „Nikotin“, uz koji je dala emotivan i zagonetan opis.

-Pjesma „Nikotin“ jedna je od mojih najintimnijih najličnijih i najdražih pjesama. Napisao ju je u jednom danu i dahu veliki Dragan Brajović prije sada više i ne pamtim koliko godina za mene i nekog koga sam jako i slijepo voljela. Na koncertu pjevala sam je za moju mamu. Tako sam osjetila… Uživajte – napisala je Bekvalac.

I iako je navela da je na koncertu s kojeg je objavila video podsjećanje pjesmu posvetila majci, ipak njene riječi da je napisana za nekoga koga je slijepo voljela, izazvale su komentare da se radi o Natašinoj bivšoj velikoj ljubavi Miodragu Kostiću s kojim je bila u vezi još u svojim dvadesetim godinama.

Kako su mediji ranije pisali, njihova veza je trajala četiri godine, a kako se šuškalo, bila je puna uspona i padova. Nataša Bekvalac i biznismen Miodrag Kostić Kole svoju četvorogodišnju vezu raskinuli su kada je ona imala 24 godine. Ona je i sama rekla da je njihova veza bila turbulentna, ali i da mu je posvetila emotivnu baladu „Ponovo“.

Nataša iza sebe ima tri braka. Iz zajednice sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima kćerku Hanu, a 2017. godine razvela se od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića, dok iz veze sa Lukom Lazukićem ima i kćerku Katju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti