“Prva kćerka” Amerike: Znate li koliko koštaju haljine Ivanke Trump

Piše: M. K.

Kao predsjednikova kćerka, majka troje djece i poduzetnica, bivša manekenka Ivanka Trump živi bogat život i uvijek izgleda elegantno u luksuznoj odjeći.

Uoči današnjih odlučujućih predsjedničkih izbora u Americi, Ivanka Trump učestvovala je vrlo aktivno u kampanji svog oca, Donalda Trumpa i na predizbornim skupovima se uglavnom pojavljivala u klasičnim modelima. U takvom jednom poput jednostavne bijele haljine, 38-godišnja “prva kćerka” Amerike pojavila se u Miamiju, čije slike možete vidjeti u galeriji.

 

Portal Gala.de nedavno je doniio informaciju da ova bijela haljina s volanima i naglašenim strukom košta 835 eura. No, sudeći prema ranije objavljivanim podacima o izdacima za Ivankine odjevne komnbinacije, koje prelaze i po hiljadu i dvije hiljade eura, moglo bi se reći da je cijena bijele haljine i “prava sitnica”. Jer, samo njena kožna “Calvin Klein” torba iznosi oko 1.490 eura.

Nešto ranije na očevom skupu u Sjevernoj Karolini na sebi je imala odjevnu kombinaciju od ukupno 4.000 eura, pa medijima nije promaklo kako baš i nije “narodna kćerka” iako oca Donalda Trumpa naziva “narodnim predsjednikom”. Ivanka je, naime, nosila bijelu haljinu s plavim cvijetnim uzorkom, koja košta oko 1.800 eura. Uz to, bež kožne sandale Gianvita Rossija su 620 eura, torba “Whitney” Max Mare oko 1.400 eura.

Kombinezon sa širokim pojasom koji Ivanka nosi šećući se po Bijeloj kući je 2.944 eura. Zanimljivo da je ta “kućna varijanta” čak i skuplja od neke Ivankine svečane.

Jer, jedne prilike u Rimu na vjenčanju modnog dizajnera Mishe Nonooa, među gostima je bila i “prva kćerka” Amerike, noseći haljinu Galije Lahav od “samo” 2.260 eura.

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti