Počelo odsluživanje kazne: Glumica će provesti 14 dana u samici zbog karantene

Piše: Preuzeti tekst

AFP

Glumica Lori Loughlin poznata po ulozi u seriji ‘Puna kuća’ osuđena je na dva mjeseca zatvora zbog zavjere radi počinjenja prevare. Iako je u zatvor ušla osnažena podrškom porodice, 56-godišnjakinja navodno je pred slomom jer je čeka 14 dana samice zbog karantene.

Glumica svoju kaznu služi u Federalnoj popravnoj ustanovi u Dublinu u Kaliforniji. Iako je tek počela odsluživati kaznu, Lori Loughlin navodno strahuje da će joj se nešto loše dogoditi ili da bi se njen ostanak u zatvoru mogao produžiti.

AFP

Lori Loughlin hranu bi mogla dobivati u smeđim vrećicama, a najveći neprijatelj mogla bi joj biti dosada jer ne može primati posjete dok traje 14 dana izolacije, a možda i duže s obzirom da je zatvor potpuno odsječen od svijeta zbog pandemije. Njen muž, Mossimo Giannulli, počet će odsluživati kaznu od pet mjeseci 19. novembra. To znači da će oboje božićne i novogodišnje praznike  provesti iza rešetaka.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti