Bidenov sin ima dijete sa striptizetom, a zaveo je udovicu svog brata

Piše: Redakcija

Ako ste mislili kako samo još uvijek aktualni američki predsjednik Donald Trump ima skandaloznu porodicu, razmislite još jednom.

Skandala nije bila pošteđena niti porodica njegovog protukandidata na izborima, demokrat Joea Bidena s kojim još uvijek vodi bitku za pobjedu. Dosad se o 77-godišnjem Bidenu pisalo uglavnom kroz njegove životne tragedije, a bivši američki potpredsjednik preživjeo je zaista puno životnih udaraca.

1966. godine Biden je diplomirao pravo te se vjenčao Neiliom Hunter. Par je dobio troje djece, sinove Beaua (Josepha) i Huntera (Roberta) te kćerku Naomi koja je stigla prva. Nažalost, velika porodična sreća nije bila dugog vijeka.

Surprise! Joe Biden's Son Hunter Biden Is Married - E! Online

Bidenova supruga je tokom božićnih praznika 1972. godine otišla kupiti jelku i božićne ukrase s djecom, a onda se dogodila stravična prometna nesreća. Kamion se zabio u automobil njegove porodice, a supruga i kćerka poginule su na mjestu. Sinovi su preživjeli, no bili su teško ozlijeđeni. Bilo je to sedam dana prije Božića.

Biden je preko noći postao udovac s dvoje male djece koja su postala centar njegovog svijeta, a onda je tri godine kasnije upoznao drugu suprugu, profesoricu engleskog jezika i književnosti, Jill Jacobs.

Vjenčali su se 1977. godine, ona je preuzela brigu o dječacima, a 1981. godine par je dobio kćerku Ashley. I kad se činilo kako je Biden ponovo stvorio sretan i miran život, ponovno se dogodila porodična tragedija. Njegovom sinu Beau dijagnosticiran je zloćudan tumor na mozgu. Prošao je dvije operacije te brojne agresivne terapije, no izgubio je životnu bitku u 46. godini života.

Za skandal se nakon toga pobrinuo njegov sin Hunter. Danas 50-godišnjak je od 2019. godine u sretnom braku s Melissom Cohen s kojom je prije nekoliko mjeseci dobio dijete, a to mu je drugi brak.

Prethodno je bio oženjen s advokaticom Kathleen Biden s kojom ima troje djece, sina i dvije kćerke. Par je bio u braku od 1993. do 2017. godine, a 2015. godine njegovo se ime, uprkos tome, našlo na popisu klijenata stranice za izvanbračne veze Ashley Madison.

Hunter ima i izvanbračno dijete s punom mlađom Lunden Alexis Roberts koja je po zanimanju striptizeta, a da je on otac djeteta potvrđeno je 2019. godine na sudu u Arkansasu.

US presidential hopeful Joe Biden's son Hunter once held at gunpoint while buying crack cocaine in Los Angeles, report says | South China Morning Post

Hunter je bio ovisan o alkoholu i drogama, no ništa od svega navedenog nije sablaznilo javnost kao njegova veza s udovicom svog brata Beaua, Hallie Biden. Otac Joe i pomajka Jill otvoreno su odobravali tu vezu koja je započela 2017. godine te je trajala navodno do 2019. godine, smatrajući kako je lijepo što su pronašli nešto dobro da krenu dalje nakon tragedije.

Za vrijeme veze s njom napravio je dijete striptizeti.

Izvor: tabloid.rtl

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti