Dirljiva rođendanska čestitka slavne Kim Kardashian slavnoj mami Kris Jenner

Piše: M. K.

 

Megapopularna američka starleta Kim Kardashian (40) dirljivom čestitkom za majčin rođenan obratila se na društvenim mrežama svojoj mami Kris Jenner.

-Mamice!!!!! Danas ti je 65 godina i nikada nisi izgledala bolje! Iskreno ne znam kako to radiš! Činiš da život izgleda tako lako, odgajaš šestero djece i vodiš carstvo s time da budeš najpažljivija mama i najbolja prijateljica! Zauvijek sam zahvalna na životnim vještinama koje si nas sve naučila – napisala je Kim.

Kris Jenner američka je TV voditeljica, producentica, poslovna žena i autorica, proslavila se glumeći u rijaliti TV seriji “Keeping Up with Kardashians”, u kojoj su sestre Kardashian i njihova mnogočlana porodica otvorili gledateljima vrata svog doma i dopustili da ih kamere prate non-stop, od jutarnjeg buđenja i odlaska na poslovne sastanke, pa sve do privatnih bračnih, sestrinskih ili društvenih svađa te kasnih noćnih zabava.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti