Supruga Harisa Džinovića, Melina progovorila o krizi kroz koju prolazi

Piše: Preuzeti tekst

Znamo da se pandemija Corona virusa najviše odrazila na ugostitelje i pjevače, no Melina Džinović, supruga pjevača Harisa Džinovića, u posljednjem intervjuu skrenula je pažnju i na to kako se cjelokupna situacija u svijetu odrazila i na modni biznis.

― Moje haljine se prodaju svuda u svijetu, u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni čuveni brendovi ne prodaju kao prije, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad.

― Trebalo je da se održi Nedjelja mode onlajn, ali to nije uspjelo, ipak to nije to. Šta da kažem osim da je trenerka posljednjih mjeseci glavni odjevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne ― dodala je.

― Ali, dobro, proći ćemo sve ovo, nisam depresivna osoba, samo sam realna i mislim da do ljeta neće proći kriza ― dodala je Melina, a zatim se osvrnula na to kako provodi vrijeme sa suprugom, Harisom Džinovićem:

― Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas svi prozivaju za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kad mi budemo željeli.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte još