Svi je zovu Breninom snahom, ali ovo je svekrva Aleksandre Prijović

Piše: A. Z.

Kada ste dijete poznatih roditelja, vaš privatni život plijeni interesovanje javnosti. Tako je i sa Filipom Živojinovićem, sinom nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. Filipov privatni živo interesira javnost, ne samo zbog poznatog oca, nego i poznate supruge, Aleksandre Prijović.

 

View this post on Instagram

 

Ovaj mali sad ima sina. Život je čudo.

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic) on

Iako Aleksandru svi nazivaju Breninom snajkom, ona to, zapravo, nije, jer je prva Bobina žena i Filipova mama Zorica. Srbijanska teniserska legenda Boba Živojinović prije Lepe Brene zabavljao se sa Zoricom Desnicom, sa kojom je dobio sina Filipa.

 

View this post on Instagram

 

Rucak sa majkicom 😍❤

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic) on

Iako se 1991. godine oženio Lepom brenom, Zorica i Boba i danas su u dobrim odnosima. Filip Živojinović često na Instagramu objavljuje fotografije s majkom koja mu je, kako sam kaže, najveća i bezuslovna ljubav.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti