Potvrđeno: Davor Šuker i Kristina Bralo su zajedno, ali nisu zaručeni

Piše: E. I.

Posljednjih dana hrvatski kuloari bruje o novom zvjezdanom paru.

Riječ je o bivšoj Kraljici Hrvatske  i 27-godišnjoj pjevačici Kristini Bralo te 52-godišnjem bivšem nogometnom reprezentativcu i predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru.

Kako je doznao 24 sata.hr, Šukera je lijepa manekenka i pjevačica osvojila na prvu, no o svemu mudro šute već mjesecima. Danas su se javile i glasine kako je par zaručen i to sve zbog velikog prstena na “onom” prstu koji je Kristina pokazala na društvenim mrežama.


S obzirom na to kako još niti jednoj nije uspjelo Davora odvesti pred oltar, ne čudi da je i ta vijest odjeknula poput bombe, no izvori bliski paru za RTL.HR otkrili su kako se zasad radi samo o glasinama.


– Zajedno su, no nisu zaručeni- kazao je izvor..

Kristina Bralo bila je Kraljica Hrvatske 2013. godine. U posljednje vrijeme okrenula se pjevačkoj karijeri pa je snimila pjesme Pronto, Atlantida i Hrvatice.


I Davor Šuker bio je uvijek vrlo tajnoviti kada je u pitanju njegov ljubavni život. Posljednja javnosti poznata veza bila mu je ona s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković s kojom je proveo dvije godine, a Maja je danas udana za 20 godna starijeg poduzetnika Andriju Kevića s kojim ima kćer Vitu.

Izvor: RTL

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti