Zašto je Trump narandžast: Melaniji “ukrao” puder

Piše: E. I.

Donald Trump (74) ovih dana definitivno nema razloga za slavlje. Osim što ga je Joe Biden (77) pobjedio na predsjedničkim izborima, šuška se kako njegova supruga Melania (50) broji minute do trenutka kada će izaći iz Bijele kuće i razvesti se, piše Daily Mail.

No jednu stvar, čini se, Trump neće još dugo izgubiti, a to je narandžasto lice koje je više puta bilo predmet rasprave brojnih medija, ali i korisnika na društvenim mrežama.

Je li riječ o nekom sredstvu za samotamnjenje, velikoj količini pogrešne nijanse pudera ili pak nečem trećem i dalje nije poznato, no postoji više teorija. Jedna od njih je da koristi solarij, što je bivša zaposlenica Omarosa Manigault (46) tvrdila u svojoj knjizi.

S druge strane, šminker Jason Kelly dotaknuo se Trumpove šminke za vrijeme republikanske konvencije 2016. i smatra da se radi o šminki kako bi osoba izgledala preplanulo.

– Oko crte gdje počinje kosa vidi se kraj oksidiranog bronzera, nanesenog kao u vrtiću – rekao je.

Švicarski brend Bronx Colors tvrdi za svoj boosting hydrating concealer da ima narandžastu boju. Isabel von Kanel, izvršna direktorica brenda, rekla je da ne zna koristi li Trump ovaj korektor, ali kaže kako bi ga upozorila da ga koristi pogrešno.

Jedno je sigurno – Trumpovo lice se ponovno našlo u središtu pozornosti pa je internet prepun urnebesnih komentara.

Radi se o tome da se narančasta boja uopšte ne bi smjela vidjeti. Jedno je sigurno – Trumpovo lice se ponovno našlo u središtu pozornosti pa je internet prepun urnebesnih komentara.

– Mora da je Melaniji ‘ukrao’ puder pa mu je zato lice narandžasto – šale se korisnici.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti