Emina Jahović progovorila o 30 dadilja koje su čuvale Yamana i Yavuza

Piše: Preuzeti tekst

Popularna pjevačica Emina Jahović, često na društvenim mrežama dijeli fotografije svojih sinova Yamana i Yavuza, a njima je baš kao i svaka majka oduvijek htjela sve najbolje pa je sada odlučila progovoriti o svemu što je prošla s njima. Period nakon razvoda obojica su odlično prebrodila, iako su još uvijek relativno mali.

Sada je Emina po prvi put ispričala sve o dadiljama svojih sinova, ističući da ih je promijenila oko trideset, budući da joj se niti jedna nije dopala. Kako je i sama istakla, prečesto su se smenjivale u njihovom domu u Istanbulu.

– Nikome nisam vjerovala. Promijenila sam 30 dadilja za prvih godinu i po dana. Niko mi se nije dopadao – rekla je Emina na početku, pa dodala:

– Imali smo jednu medicinsku sestru iz Bugarske. Ona je bila čudna. Nije mi davala da uzimam dijete kad ja hoću. Recimo, kaže mi: „Ne može sad, on spava” ili slično. Pusti me, ženo, dijete je moje! (smeh) Odmah sam slijedeći dan rekla Mustafi da moramo da se riješimo te žene – rekla je Emina.

– Jedna dadilja bila je sjajna. Naučila je mog sina da spava na vrijeme, naučila ga je disciplini. Ja sam možda samo dva puta napustila djecu nakratko a da to nije neki poslovni put – zaključila je poznata kantautorka za televiziju „Happy”.

Bez obzira na razvod, koji je za Eminu bio najveća životna prekretnica, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima zbog sinova. Nakon što su svi pregrmeli kritične momente, Emina je odlučila da se skroz povuče iz te priče ističući da su ona i Mustafa čak i previše bili u kontaktu nakon kraha ljubavi. Sada to više nije slučaj.

– Mustafa i ja moramo da budemo u dobrim odnosima. Svako živi svoj život i to je prirodno – rekla je za „Blic”, a zatim dodala:

– To je moralo da se desi u jednom trenutku, ove dvije godine smo bili mnogo više zajedno zbog djece, ali oni su sada pregrmjeli te kritične momente. Ne viđamo se često, nema potrebe da se pratimo na „Instagramu”, ne postoji nikakav razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili kao on i ja, ali kao majka i otac Yamana i Yavuza komuniciramo – rekla je Emina u emisiji „Exkluzivno”!

Izcor: Story.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti