Angelina u šetnji sa svojom miljenicom

Piše: L. B.

Foto: IG

Popularna filmska glumica koja već neko vrijeme živi u tajnosti, viđena je sada sa svojom kćerkicom u šetnji Los Angelesom. Angelina Jolie posljednjih nekoliko godina kao da se više posvetila porodici, a često je možemo vidjeti u društvu djece.

12-godišnja Vivienne jedno je od troje biološke djece nekad fatalne glumice koju je dobila u 12 godina dugoj ljubavi s Bradom Pittom, a par ima i troje usvojene djece.

No, dijete koje dobiva najviše medijske pažnje je svakako Shiloh koja je postala John. Brad je o odgoju Shiloh, odnosno Johna, prvi put progovorio 2008. godine kod Oprah Winfrey te je tada otkrio da je zovu muškim imenima, dok se Angelina o svemu očitovala dvije godine kasnije te rekla kako je sve počelo kada je John imao tri godine.

– Ona želi biti dečko, pa smo joj odrezali svu kosu. Ona voli nositi mušku odjeću i misli da je jedna od braće – rekla je tada mama koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka.

U februaru ove godine Shiloh je i službeno na papirima postala John, a kako prenose strani mediji, spremna je i na operaciju promjene spola, iako za to ne postoji službena potvrda.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti