Više ne žive na istoj adresi: Novković i Iris razdvojili puteve

Piše: Preuzeti tekst

Poznati hrvatski pjevač Borisu Novkoviću, iza sebe ima tri braka, onaj s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, novinarkom Lucijom Matić, te 19 godina mlađom Ines Katić. S Lucijom pjevač ima i dvojicu sinova, 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bona. Njegova sadašnja supruga, radi kao model, a 2015. godine proglašena je i najseksi Hrvaticom.

I dok je Novkoviću to bio četvrti brak, Iris Volf vjerovala je kako je njoj to prvi i posljednji. Međutim, 25 godina stariji pjevač je prije gotovo dva mjeseca otkrio kako ne žive više na istoj adresi. Iris se odlučila vratiti poslu koji ju je proslavio – moda, a i muzičar je odlučio svo vrijeme posvetiti muzici pa je tako i predstavio novi singl.

Iris na društevnim mrežama nije bila aktivna još od kraja 2018. godine, no ovog se septembra vratila svojim pratiteljima kada je podijelila i fotografiju kćerke Si.

– Mislim da nam je svima sada na prvome mjestu očuvanje zdravlja. I ne treba se žuriti ni s čime, no otvorena sam za poslovne ponude i snimanja. Obožavam modu, i to ne samo ispred kamere, mislim da zahvaljujući studiju na Tekstilno-tehnološkom fakultetu ipak znam dosta i o cijelom procesu – otkrila je Iris krajem prošlog mjeseca.

Podsjećamo, Boris je dao izjavu za hrvatske medije u kojoj kaže kako niko od njih nije pomenu razvod.

– Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima te zajednički brinemo za kćerkicu – od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli riječ razvod’, rekao nam je Boris, koji rijetko progovara o svome privatnom životu.

Izvor: Večernji.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti