Nekada savjetnica predsjednika, a čime će se sada baviti Ivanka Trump?

Piše: Preuzeti tekst

Donald Trump izgubio je izbore od svog protivnika Joea Bidena, no, još uvijek to ne želi prihvatiti. Njegova savjetnica bila je kćerka Ivanka, a nakon što je izgubio izbore mnogi se pitaju čime će se ona baviti u budućnosti.

Kako piše Guardian, nekoliko je mogućih pravaca u kojime će sada krenuti Ivankina karijera. Dok je radila kao savjetnica u Bijeloj kući, Ivanka se usredotočila na obrazovanje i ekonomsko osnaživanje žena, kao i na stvaranje novih radnih mjesta i ekonomski rast kroz razvoj radne snage i poduzetništvo. Prije toga nadzirala je razvoj očeve kompanije za promet nekretninama Trump Organization, a imala je liniju odjeće.

Osim toga, pojavila se u ulozi sutkinje u vijećnici u očevom reality showu ‘The Apprentice’. Dakle, Ivanka bi se mogla vratiti u Trumpovu organizaciju, što prema pisanju spomenutog medija i nije najbolje radno mjesto za nju. Naime, bivši predsjednik nalazi se pod poreznom istragom zbog navodnih kriminalnih aktivnosti u organizaciji.

Nije izgledan ni njen povratak u svijet mode. Naime, svoj bred ‘Ivanka Trump’ ‘ugasila’ je 2018. godine, i to kako bi se usredotočila na posao savjetnice predsjednika. Strani mediji pišu kako popularna Ivanka sada dobiva puno ponuda za sudjelovanje u raznim reality programima. Magazin OK! tako piše i kako je pozvana i u tamošnji ‘Ples sa zvijezdama’. Ipak, kako je rekla u intervjuu za Real Clear Politics, Ivanka bi se voljela nastaviti baviti politikom. ‘Željela bih ostati u javnoj sferi’, rekla je za spomenuti medij.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti