Dok su im djeca u školi snimaju filmove za odrasle: Ostali su bez porodice i prijatelja, ali ih to ne zanima

Piše: Redakcija

Jess i Mike Miller iz Velike Britanije u braku su već sedam godina i imaju malu djecu, ali u svoje slobodno vrijeme bave se jednim sasvim neobičnim poslom za roditelje, tačnije snimaju filmove za odrasle. Zbog svog hobija izgubili su neke prijatelje, ali i članove porodice.

– Samo su nam rekli: ‘Ne želim vas oko svoje dece’. Oko svoje dece? Kao da ćemo snimati ispred njih. Ako žele, neka im, ali mi nećemo prestati raditi ono što volimo zbog tuđeg mišljenja – ispričao je Mike.

Budući da i sami imaju malu djecu, supružnici su otkrili kako im se život, ali i posao promijenio s njihovim dolaskom. Filmove sada snimaju prije nego što pokupe djecu iz škole, a otkrili su kako je ova profesija njihovoj porodici pružila prilično lagodan život.

– Iznajmljivali smo stan, nismo imali novca za trošenje. No, sada radimo ono što volimo i vodimo lagodan život. Kupili smo kuću i dobar auto, a u šoping idemo kada god hoćemo i kupujemo što god hoćemo – otkrio je muškarac.

 

View this post on Instagram

 

Bbq day with the family!!

A post shared by Jess miller| couple goals (@jess_mike_miller) on

Njihov ulazak u pornoindustriju započeo je kada je Jess kupila nekoliko igračaka kako bi se njih dvoje zabavili u spavaćoj sobi i začinila njihov intimni život. Ponosni na sebe, tvrde kako im je ova karijera pomogla u održavanju strasti i romanse u braku. Smatraju da su baš zbog svoje spontanosti postali popularni u masi drugih, namještenih i glumljenih scenarija.

– Naše scene nisu lažne niti namještene na bilo koji način. Mi smo ono što jesmo – zaključio je Mike i priznao kako ponekad on i njegova supruga dobijaju bizarne zahtjeve obožavalaca, poput toga da im Jess pokaže svoje pazuhe ili da pred kamerama puste “gas”.

Izvor: kurir.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti