Sloba Vasić nikad iskreniji: U Jeleni sam pronašao sve

Piše: Preuzeti tekst

Pjevač Sloba Vasić uživa u ljubavi sa izabranicom Jelenom Karagić, s kojom će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja, što ga čini neizmjerno sretnim. U njoj je, kaže, pronašao i prijatelja i životnu ljubav, i siguran je da će biti dobra majka, a po smirivanju situacije s Corona virusom, planiraju i da ozvaniče svoju vezu, te i da to proslave, onako kako dolikuje.

Osim kao veoma dobar pjevač, poznat si i po dugim vezama, ali i bogatom emotivnom životu. Konačno si pronašao svoju izabranicu Jelenu koja će ti podariti djevojčicu. Planirate li vjenčanje, i kada?

– Planiramo, naravno. Spriječila nas je malo ova sadašnja situacija, ali po prolasku Corone, planiramo da to uradimo onako kako i i dolikuje.

Šta si u Jeleni pronašao što u drugim ženama nisi?

– U Jeleni sam pronašao sve. Kad to kažem, mislim bukvalno na sve. Žena koja je prijatelj, ljubav mog života… Naravno, znam i da će biti dobra majka našem djetetu koje je na putu.

Koliko ti smeta što je tvoja vjerenica trenutno zastupljenija u medijima od tebe i ima li ljubomore?

Djeluje da si trenutno posvećeniji privatnom životu nego karijeri. Situacija na estradi nije baš sjajna zbog Corona virusa, i mnoge tvoje kolege su se požalile na to da veoma teško žive. Kakva je situacija kod tebe?

– Posvećen sam jednako. Ne smijem ništa zapostavljati. Ali pošto sad čekamo bebicu, naravno da su mi prioritet njih dvije. Njima sam posvećen 24/7. A to će tako ostati zauvjek.

Sa kojim kolegama s estrade se privatno družiš?

– Privatno imam svoj krug ljudi, koji nije vezan za moj posao.

Izvor: srbijadanas.com

Pročitajte još