Aleksandra Prijović: Meni Brena nije svekrva

Piše: Preuzeti tekst

Aleksandra Prijović i Brena oduvijek su imale odnos za primjer. Ipak, u posljednje vrijeme pojedine izjave Aleksandre Prijović navele su javnost da posumnja u skladan odnos svekrve i snahe. Naime, Aleksandra je nedavno istakla da joj nije svejedno što njen uspjeh konstantno pripisuju Breni i Filipu.

– Kolegicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspjehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspjela. Akcenat je uvijek na njemu, bez obzira na to što sve pjesme i spotove sama finansiram – rekla je Aleksandra Prijović.

Onda je u razgovoru za „IDJTV“ istakla da joj Brena nije svekrva:

– Moram, prije svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena nego Filipova majka Zorica.

Ova izjava pokrenula je sumnje da Aleksandra Prijović i Brena nisu u dobrim odnosima. Ipak, Aleksandra je glasinama stala na put i dodala kako je Brena sjajna žena.

– Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovjek ‒ dodala je Aleksandra i istakla da sa Brenom i Bobom ima divan odnos.

– Voljela bih da postignem sve što je ona postigla, da imam sjajnu karijeru i budem najbolja majka na svijetu. Brena je zaista pravi primjer za to. Određene žrtve moraju da postoje, ali samo u pojedinim trenucima, ne tokom cijele karijere ili života. Dragocjeni su svi savjeti koje mi daje i za sada ih dobro slijedim.

Izvor: hellomagazin.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti