Catherine Zeta-Jones pokazala fotografiju s početka karijere staru 29 godina

Piše: Preuzeti tekst

AFP

Holivudska glumica i supruga Michaela Douglasa, Catherine Zeta-Jones mnogima je sinonim prave ljepotice, koja i u 51 godini obara svojim izgledom danas, a isto je činila i na početku svoje karijere. Sada se prisjetila kako je izgledala davne 1991. godine.

Catherine Zeta-Jones izvukla je fotografiju staru čak 29 godina i sve svoje obožavatelje podsjetila kako je nekada izgledala. Nosila je tada 22-godišnja glumica mnogo drugačiju frizuru, bujniju i punu volumena. Osim toga, u skladu s tadašnjim trendovima drugačije se šminkala i oblačila.

– Jedna od mojih prvih nagrada za ulogu u seriji ‘Dražesni pupoljci majski’. Toliko sretan i neopisiv trenutak koji i danas rado pamtim . napisala je Zeta-Jones ispod fotografije koja je oduševila sve njene fanove.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti