U januaru pretrpjela spontani pobačaj, a sada je ponovo završila u bolnici zbog komplikacija u trudnoći

Piše: Preuzeti tekst

Pjevačica Christina Perri, trenutno uživa u drugoj trudnoći. Iako presretna mama zbog dolaska druge bebe u porodicu, sada se suočila s pravom noćnom morom. Nažalost, Christina je zbog komplikacija završila u bolnici, što je javila putem društvenih mreža. Majka već dvogodišnje Carmelle se zabrinula, jer nikada ništa ne ide po planu. Još je veća zabrinutost je što je u januaru ove godine pretrpjela spontani pobačaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by christina perri (@christinaperri)

– Beba ima problem pa ću biti u bolnici sve dok ne odluči izaći, što bi moglo biti prerano. Molim vas molite za ovo maleno srce koje kuca u meni – napisala je prestrašena 34-godišnja pjavačica koja je dan ranije imala dobre vijesti:

– Trenutno su vitalni organi djeteta u redu pa tako i moji. Više će se znati kako dani budu odmicali. Ja nekako moram biti smirena i jaka – zaključila je.

Iako se bojala da će morati ostati tamo do porođaja, u srijedu je javila kako je puštena kući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by christina perri (@christinaperri)

– Nadam se da će sve biti dobro do termina. Situacija nije savršena, ali su to za sada dobre vijesti. Nadam se da ću ostati trudna i da će sve završiti kako treba – zaključila je emotivna pjevačica koja je imala spontani pobačaj početkom januara. Tada je bila u 11. sedmici trudnoće.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti