Udala se Mostarka Nataša Borozan: DA u vrijeme COVID-a

Piše: A. Z.

Mostarka Nataša Borozan, sa samo 12 godina ušla je u modni svijet. Prvo je upisala školu manekenstva, gdje je radila revije na državnom nivou, a nakon što je naučila najvažnija pravila modnog posla, te stekla određeno iskustvo, ozbiljno se posvetila modnom poslu i unovčila svoj talent i ljepotu. Godine 2011. putuje u Milano na već ugovorene poslove, a ubrzo nakon toga i u Rim, gdje otvara revije bitnih dizajnera visoke mode na sedmicama mode kao što su „Alta Roma i Alta Moda”. Nataša već devet godina živi u Milanu i tema je brojnih svjetskih časopisa, koji hvale njen modni rad i nesvakidašnju ljepotu.

No današnji datum za lijepu bh. manekenku svakako je poseban jer se udala za ljubav svog života, poznatog frizera u Italiji, Alessandra Gesuita. Naime, manekenka je na svom Instagram profilu podijelila fotografije s vjenčanja i najavila još jedno za 14. august slijedeće godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NATASHA (@natashaborozan_official)

– Zapamtite datum 07/08/2021 i 14/08/2021 DA u vrijeme COVID-a… Tvoja za cijeli život – Napisala je Nataša ispod fotografija s vjenčanja.

Podsjećamo, u ranijem intervjuu za naš magazin Nataša je govorila o ljubavi s njenim sadašnjim suprugom.

– On je uvijek iskren i to mi mnogo znači. Momak koji vjeruje u mene, više nego što ja vjerujem u sebe. On je taj koji mi je dao najviše savjeta, zato što je i sam okružen modnim svijetom i zna koliko je teško izboriti se u poslu – kazala je Nataša.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti