Svi su negativni: Andrija Milošević i društvo glumaca pjevaju hit Šabana Bajramovića

Piše: M. K.

Na Instagram stranici jednog od od omiljenih regionalnih glumaca Andrije Miloševića objavljen je snimak s veselog druženja na kojem zajedno s kolegama, među kojima su i glumci Mima Karadžić i Radovan Vujović pjeva hit Šabana Bajramovića “Pitao sam malog puža”.

Za dan je snimak pogledan više od 200 hiljada puta i zadobio je velike simpatije korisnika Instagrama.

Snimak je objavio Andrija Milošević na društvenim mrežama, a korisnici Instagrama su ih ishvalili.

“To kralju, legendo. Živio ti meni 100 godina.”; “Samo tako veselo veselo. Udri nogo nije mnogo, što si stala ne otpala.” “Bravo Andrija, bravo za tvoje prijatelje ovih sumornih dana, vjerujte da ste jedino svjetlo na kraju tunela živi nam bili i veseli uvijek! Lijepo je videti sretne i radosne ljude”, samo su neki od komentara.

Inače, Andrija je kroz hashtag naglasio da su “svi negativni”, aludirajući na to da u veselom društvu nema opasnosti od zaraze od Corona virusa. A evo kako je sve izgledalo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti