Rasplakala se na pozornici pa se našla na udaru kritika

Piše: Preuzeti tekst

Popularna pjevačica Jennifer Lopez rasplakala se za vrijeme dodjele People’s Choice nagrada, te se zbog tog čina našla na udaru javnosti. Mnogo njeni obožavatelji optužili su je da su njene suze bile lažne. Naime, Lopez je skupila najveći broj glasova publike na online glasanju, te je proglašena ikonom 2020. godine. Kada su joj uručili nagradu, nije se mogla suzdržati a da ne zaplače, te se odmah obratila svojim fanovima.

AFP

– Čovječe, 2020., nije bila šala, zar ne? Mislim, prije 2020., bili smo opsesivni oko osvajanja ove nagrade ili nominacija za tu nagradu, ali ova godina nam je pokazala šta je važno, a što ne. Pomažimo jedni drugima, volimo se, budimo ljubazni jedni prema drugima. Ponekad kada sam umorna, kao što je to bilo kod većine nas ove godine, moja porodica, prijatelji, moja djeca i moji fanovi, vi ste ljudi koji su me podigli kad se nisam mogla podići – rekla je i dodala kako je bila velika čast nastupiti na Super Bowlu.

Nakon ove njene izjave i prolivenih suza, na internetu su se počeli nizati komentari kako je pjevačica glumila da plače te su se šalili na račun čitave situacije.

„Jennifer Lopez ne zna glumiti pa tako ni plakati“; „Održala je najduži, najdosadniji govor ikad. Neka prestane pričati“, samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama.

Izvor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti