Šta Georgina objavljuje na društvenim mrežama dok Ronaldo boravi u Splitu

Piše: Preuzeti tekst

Glavna zvijezda Portugala Cristiano Ronaldo u Splitu priprema  se za utakmicu protiv Hrvatske na Poljudu, a njegova ljepša polovina Georgina Rodriguez objavljuje fotografije na Instagramu u skupocjenim modnim komadima.

Njegova izabranica pozirala je s mačkom u naručju odjevena u Louis Vuitton od glave do pete. Nosila je bomber jaknu oko 6.500 KM i mini suknju od nešto više od oko 2.500 KM. Na nogama je imala tenisice s potpisom istog luksuznog brenda čija je cijena oko 1.500 KM.

Njen outfit nije mogao proći i bez LV torbice od nešto manje od 1.600 KM.

“Mama”, napisala je u opisu fotografije na kojoj u naručju drži svoju kućnu mačku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ronaldo je u Split sletio u nedjelju okružen tjelohraniteljima. Portugalski reprezentativci odsjedaju u hotelu na Žnjanu, a posebno su zahtijevali da se papiri nalijepe na stakla hotelskih soba kako ih ne bi fotografirirali.

Autor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti